Donderdag open om 08:30 uur.

Blijf in beweging met gezonde voeten

9

Zoek u een pedicure in Hoogkerk of Groningen? U kunt bij Quick Steps terecht voor verschillende pedicurebehandelingen, zowel cosmetische, medische als wellness. Ik licht hieronder een aantal behandelingen toe. Bekijk voor het volledige overzicht de prijslijst.

Standaard pedicurebehandeling

Voor nette, verzorgde voeten boekt u een standaard pedicurebehandeling. Hieronder valt niet alleen het knippen van nagels, frezen en polijsten, maar ook het afvlakken van kalk- of schimmelnagels (mycosenagels), het behandelen van een ingroeiende nagel, eelt en likdoorns verwijderen, (hiel)kloven verwijderen, de nagelomgeving reinigen en het incrèmen van de voeten.

Pedicure Plus behandeling

Bij een Pedicure Plus behandeling krijgt u bovenstaande pedicurebehandeling met extra verzorging, bijvoorbeeld een voetscrub, voetmasker of een voetmassage.
Ook een bewerkelijke voet met achterstallig onderhoud valt onder ‘Pedicure Plus’. Mochten uw voeten hieronder vallen, zal ik dit uiteraard altijd van tevoren met u overleggen.

Deelbehandelingen

U kunt ook een deelbehandeling boeken. Als u bijvoorbeeld alleen eelt of likdoorns wilt laten verwijderen, uw nagels wilt laten knippen of een ingroeiende nagel wilt laten behandelen.

Cosmetische behandeling

Bij een cosmetische behandeling zal ik uw nagels knippen, frezen en polijsten en krijgt u zowel een voetscrub, voetmasker als een ontspannende voetmassage.

Nagels laten lakken

U kunt uw teennagels laten lakken met nagellak uit de salon (die u na de behandeling mee naar huis krijgt) of met uw eigen nagellak. U kunt ook een pedicurebehandeling combineren met het lakken van uw nagels.

Schimmelnagels (mycosenagels) / kalknagels behandelen 

Mycosenagels, ook wel schimmelnagels – of in de volksmond kalknagels – genoemd, genezen nooit vanzelf. Alleen een goede behandeling kan de schimmel bestrijden. Deze behandeling bestaat uit het dunner maken/frezen van de aangetaste nagels wat de genezing bevordert. Daarnaast adviseer ik het gebruik van een schimmeldodend middel. Houdt u er rekening mee dat een schimmel- of kalknagel niet zomaar geneest en dat wanneer schimmelnagels niet behandeld worden, de infectie zelfs langzaam kan uitbreiden. De behandeling van een schimmelnagel kan 6 tot 12 maanden in beslag nemen en u dient ongeveer om de zes weken terug te komen. Hierna zult u weer gezonde nagels hebben.

Wellnessbehandeling

Laat u helemaal in de watten leggen tijdens een wellnessbehandeling. Bovenop de standaard pedicurebehandeling – waarna uw voeten er weer netjes verzorgd uitzien – kunt u genieten van een voetmassage, voetscrub en voetmasker.

Voor alle behandelingen geldt dat persoonlijke aandacht bij mij hoog in het vaandel staat. Een kopje thee of koffie staat altijd voor u klaar.

 

 

Erkend pedicure Groningen – Hoogkerk

Hygiëne tijdens de pedicurebehandelingen vind ik belangrijk. Daarom werk ik volgens de Code van de Voetverzorger, de zogenaamd HAM-code (wat staat voor Hygiëne, Arbeid en Milieu). Ik ben aangesloten bij ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures, welke staat voor kwaliteit en hygiëne van de voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland.
Tevens volg ik voortdurend cursussen op mijn vakgebied om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden.

Maandag08:3017:00
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag08:3017:00
Vrijdag08:3017:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten